A Galéria bemutatása

Szeretettel köszöntjük a RÉVART Galéria honlapjának látogatóit. A Galéria létrehozásával a tulajdonosoknak - Bogdán Katalinnak és Szigetvári Györgynek – több célunk is volt. Egyrészt a gyűjteményünknek a nyilvánosság számára történő megnyitása mind fizikai, mind virtuális szempontból, valamint kiállítási, bemutatkozási lehetőséget kívánunk biztosítani a mindenkori művészet alkotói számára az új médiumon, az interneten, egyúttal közel akarjuk hozni a képzőművészeti alkotásokat az internetet használók számára.

A fizikai bemutatás céljából kerestünk egy számunkra is kedves helyet –Révfülöpöt-, melyet sokan a ’ világ egyik legszebb tájának’ tartanak. Bár a galéria a gyűjtemény korára tekintettel még nem rendelkezik a táj hírességével, de célja az állandó fejlődés, apróbb darabok mellett kvalitásos művek megszerzése, bemutatása. Galéria tulajdonosnak lenni összetett feladat - ötvözi a szépséghez való vonzódást, és a gazdasági vállalkozást. Meggyőződésünk, hogy a szakmai felkészültség mellett a bizalom alapvető a galéria tevékenységében, feladatunk, hogy közvetítsünk a művészet és az érdeklődők között.

Természetesen a gyűjtői szenvedély nem korlátozódott csak művészeti alkotásokra, mindenevők voltunk, ez megmutatkozik a honlap több menüpontjában, valamint kiállítási tárgyaink sokszínűségében.

 

Elérhetőségek

RévArt galéria
1118 Budapest, Torbágy utca 4.
 
Web: www.revart.hu
Email: info@revart.hu
Telefon: +36 30 999 4469
Kérdése van? Keressen Minket az info@revart.hu e-mail címen! Minden jog fenntartva! © 2012 RévArt galéria